Tudástár

A Mentors & Partners Group Kft. stratégiai tanácsadással és üzleti mentoringgal foglalkozó üzletfejlesztő cég. Egyedi döntéshozatali mechanizmus definiáló rendszerünknek köszönhetően speciális, prémium pozíciót foglalunk el ezen a piacon.  Nem vagyunk média vállalkozás, Önök most mégis egy magazint fognak a kezükben, ezért úgy gondoljuk, némi magyarázattal tartozunk.

Bár nem vagyunk médiacég, működésünk 18 éve alatt mégis 34 média vállalkozást fejlesztettem, ezen belül 112 média termék kidolgozásában vettem részt, amelyből 47 olyan prémium magazin volt, amelyet üzleti partnereink indítottak saját üzletük sikerességének növelése céljából. A fejlesztések során a magazinok vezető tartalmát, komplex dizájnját, social media hátterét, terjesztési koncepcióját is a Mentors & Partners Group adta, vagyis azt egyértelműen állíthatom, hogy a Decision megjelentetése sem tartalmilag, sem formailag nem áll messze tevékenységünktől. Jelenleg a média nem számít meghatározónak projektjeink között, üzletfejlesztéseink főként a pénzügy, az IT, az ingatlan, a gyógyszeripar, az építészet, a sport és a divat területeken zajlanak. Partnereink között jelen vannak mikrovállalkozások, kis- és középvállalkozások és multinacionális cégek hazai leányvállalatai, valamint stratégiai tanácsadást nyújtunk nemzetközi központoknak, sportszövetségeknek és oktatási intézményeknek is. És bár több gazdasági szektorban fejlesztünk, a partner cégek mérete is igen széles skálán mozog, egy fontos tulajdonság összeköti megbízóinkat: a prémium irányba való törekvés. Ugyanez persze ránk is igaz, ez az egyik legjelentősebb oka annak, hogy elindítottuk a Decision magazint, Magyarország első üzletfejlesztési kiadványát.

Az üzletfejlesztések során a minőségi munkára törekszünk minden körülmények között, a magazin készítése sem kivétel ez alól. S hogy mitől lesz egy üzletfejlesztési magazin prémium? Elengedhetetlen az egyedi, szakmailag magas színvonalú tartalom. A Mentors & Partners Group saját kutatóbázissal rendelkezik, ahol a személyiségtípusok, viselkedéstípusok döntéshozatali mechanizmusait, a generációs hatásokat, a társadalmak fizetőképességének átrendeződését vizsgáljuk. A kutatások során a vizsgált tényezők gazdaságra, az üzlet fejlődésére gyakorolt hatásait fogalmazzuk meg, ezzel releváns, gyakorlati információt kínálva az olvasók számára. Olyan fontos üzletfejlesztési területek, mint az üzleti stratégia, a szervezetfejlesztés, a képzések és a kommunikáció is tárgyalásra kerülnek. Mindig elemzünk aktuális fejlesztési helyzeteket, mint például az idolizmus, a tálent menedzsment vagy épp a social media munka átalakulása. És persze mindig beszámolunk az aktuális kutatásainkról, fejlesztéseinkről, értékelésekről.

Ez a magazin a döntéshozók üzleti könyve. A döntéshozatalt a modern, személyiség alapú megközelítésből mutatjuk be a cégtulajdonosok, cégvezetők és menedzserek számára. A célunk az, hogy a mindennapi munkában és a magánéletben is jól hasznosítható információkat kínáljunk az olvasók számára. A Decision magazin a modern döntéshozók számára nyújt stratégiai támogatást, közel húsz év üzletfejlesztési tapasztalatra építve. Publikációink, tudásanyagunk az elmúlt években már Magyarországon is több tízezer menedzserhez ért el. Mostantól kezdve ezek a tartalmak kizárólag a Decision magazinban lesznek elérhetők, szigorú minőségellenőrzés mellett. A magazin tartalmát üzletfejlesztési szakemberek írják, így nyelvezete is az üzletemberekhez van igazítva. Az egyes rovatoknak és írásoknak vannak témafelelősei, mögöttük pedig stabil háttérként mindig ott van kutató-elemző csapatunk, akik a témához tartozó szakmai tudást biztosítják. Az üzleti kommunikáció ezen új formája a nemzetközi trendeket követi, hiszen üzleti döntéshozatalról üzleti döntéshozók tudnak érdemben értekezni. Felelős üzletemberként, üzletfejlesztési szakemberként számomra rendkívül fontos, hogy csak olyan információ kerüljön publikálásra, amely mögött konkrét eredmény és siker áll.

Akik ismernek, tudják, hogy őszinte ember vagyok, sokszor nyers megnyilvánulásokkal. Ha a magazin olvasóira gondolok, akkor olyan üzleti döntéshozók jutnak eszembe, akik mások életére, üzleti folyamataikra, a cégük életére és sikerére jelentős hatással vannak. Bár az írások stílusában e felelősségtudat volt a meghatározó, remélem, hogy a magazin kellő mértékben olvasmányos és szórakoztató, informatív és érdekes lesz. Kellemes olvasást kívánok!